Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies, aby umożliwić funkcjonowanie strony i lepiej spełniać Twoje wymagania.
Kontynuując przeglądanie serwisu akceptujesz wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje można
znaleźć
tutaj.
Wydawnictwo: RM Rok wydania: 2022 Wydanie: 3 Miejsce wydania: Warszawa Stron: 224 Format: Format: 235x165 mm ISBN: 9788381515443
Cena katalogowa: 39.99 zł
Nasza cena: 24.55 zł
Oszczędzasz: 15.44 zł
Zamawiana ilość:
Dostępna: do 48h
Koszt dostawy:
Paczka w Ruchu: od 8.99 zł
Paczkomaty: od 11.99 zł
Poczta Polska: od 18.99 zł
Kurier DHL: od 14.99 zł
Opis
100 przepisów dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na gluten i produkty mleczne Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury z tej książki na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z czekoladowo-lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości. Nietolerancje pokarmowe nie musisz wcale rezygnować z różnorodnej i smacznej kuchni!