X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wyszukiwanie zaawansowane >>
Wczytuje wyszukiwanie...
0
ilość produktów: 0
O dobrym jedzeniu. Opowieści z pola, ogr
KSIĄŻKA

O dobrym jedzeniu. Opowieści z pola, ogrodu i lasu

Michalak Agata
Wydawnictwo: CZARNE
Rok wydania: 2017
Wydanie: 1
Miejsce wydania:
Stron: 216
Format: 14.2x22.2
Oprawa: twarda
ISBN: 9788380494503
Cena katalogowa: 39.90 zł
Nasza cena: 24.94
Oszczędzasz: 14.96 zł
Zamawiana ilość:  
Dostępna: do 48h

Koszt dostawy:

Paczka w Ruchu: od 4.99 zł
Paczkomaty: od 7.99 zł
Poczta Polska: od 11.99 zł
Kurier DHL: od 12.99 zł

Opis

Soczysty, dojrzały pomidor w środku lata czy jego blady cień z holenderskiej uprawy całorocznej? Oto pytanie, które zadaje sobie coraz więcej Polaków. Gdy po latach niedoborów zachłysnęliśmy się bogactwem towarów w na sklepowych półkach, z zachwytu zapomnieliśmy o tym, co rodzime, dobre i zdrowe. Dopiero niedawno przestały nam wystarczać sztuczne warzywa z supermarketu. Ale żeby na rynek znów trafiła wartościowa żywność, potrzebni są ludzie, którzy ją wyprodukują. I o nich opowiada ta książka. Bohaterowie Agaty Michalak to pasjonaci, którzy często porwali się – dosłownie – z motyką na słońce. Ich determinacja trafiła jednak na podatny grunt. Choć dla wielu Polaków cena wciąż jest czynnikiem decydującym, coraz częściej kupujemy mniej, ale za to lepiej. Chcemy wiedzieć, co jemy, jaką drogę przebyły produkty, które trafiają na nasz stół, a cena za ekologiczną żywność jest łatwiejsza do zaakceptowania, gdy mamy świadomość, że za nią stoi ciężka praca i szacunek dla przyrody. Tak do tego, co robią, podchodzą bohaterowie Michalak: z bezwzględną uczciwością i wielkim przekonaniem, że jedzenie to coś naprawdę wartościowego.
Zadzwoń: 505 751 600
Realizacja: tenkai.plSystemy informatyczne